teamjl.webblogg.se

Valborg

Kategori: Stallsnack

 
I torsdags var jag och hämtade en liten Valborg, ett bedårande litet svart sto med massa man och pannlugg. Hon och Fiona verkar komma bra överens, inte bästisar än men dom håller ihop i hagen och försöker inte ha ihjäl varandra. Planen med denna lilla donna är att börja tömköra lite så småning om, hon är lite tömkörd förut, och så visa henne till våren. Inte helt omöjligt att jag letar upp en passande make till sommaren om hon får bra kritik på utställning hehe. Livsfarligt att köpa ett sto, frestelsen att betäcka är ju alltid stor!
 
 

Ett och ett halvt år senare!

Kategori: Stallsnack

Dags att slänga in ett hej igen! Kände att det var dags för en uppdatering då det ska bli tillökning bland hästarna, ingen fölis men ett till shettissto. Fiona kan inte gå med dom stora hästarna av lite olika anledningar, främst maten, och hon trivs inte själv. Så istället för att låna en kompis så har jag bestämt mig för att köpa en till. Så på torsdag flyttar det förhoppningvis in en svart liten dam till oss! Håller tummarna för att hon funkar bra ihop med Fiona, kommer kunna bli fina parhästar hehe. Håller tummarna för att blogglusten sitter i nu, roligt att kunna gå tillbaka och läsa sen. Uppdatering kommer när lilla V har flyttat in!
Svängde förbi Hööks på vägen hem från jobbet idag och hittade denna lilla söta grimma! Fyndade även ett par snygga ridskor för 230 kr, halva reapriset är fina grejer det.