teamjl.webblogg.se

Fiona

Kategori: Dagens körpass

 
 

Nya skor

Kategori: Dagens körpass

Rundskodde Fiona igår (hon har bara haft framskor förut) då hon har ömmat på bakfötterna. Släpade fram sulkyn men det va punka på ena däcket, det hade spruckit sönder. Som tur va så har jag världens snällaste morfar som kom och fixade ett nytt till mig senare igår. Tog en promenad med lilla damen istället och det va som raketer under skorna, mycket skönare att gå tyckte F! Så blev hon vaccinerad också när vetten kom för att dra tänder, var visst sista dagen idag... Jenny med framförhållningen! Idag spännde vi för sulkyn och hade sällskap med Johanna & C en bit :)
Fiona ser inte så lycklig ut på bilden dock haha!

Hemma igen

Kategori: Stallsnack

Kom hem från Texas i fredags kväll, var och hälsade på Safari i lördags, hon gnäggade glatt när jag ropade, hjärtevärmande. Flyttade hem henne i söndags, fattar inte vad hon gör när hon åker transport. Gungar och sparkar, kör på något sätt huvudet under bommen och står så tills man kommer fram.
 
I tisdags kom hovis, har alltid lite ont i magen innan då hon har sparkat så ibland, vill ju inte att det ska hända hovslagaren något. Den här gången stod hon som ett ljus dock! Hade förberett en höpåse till när han skodde fram och sen tog jag fram den magiska slickstenen när bakhovarna skulle skos. Sen kom veterinären igår och drog två vargtänder, så nu får hon inte ha bett förens på tisdag igen. Får se vad vi pysslar med tills dess, sen blir det äntligen till att rida!
Man blir sömnig efter tandis!